Kappers

Daphne

Daphne loopt bij ons 1 a 2 dagen in de week stage. Nog een beetje verlegen ;-)

Marlies

Marlies is al aardig op weg om een goede kapper te worden, ze werkt sinds augustus 2012 bij ons. Creatieve persoonlijkheid, die iedere dag iets anders wil verzinnen.

Annegreet

Annegreet werkt bij ons op de zaterdag, wordt helaas geen kapper (maar toch...... je weet maar nooit ;-)

Anne

Anne

Robin

Robin volgt de kappersopleiding en de neemt deel aan de WaXX interne (pittige) trainingen. Wij mogen blij zijn dat Robin voor ons gekozen heeft!

Anne

Anne werkt sinds september 1999 bij ons en is partner geworden in 2006. Anne houdt er van je haar eens goed onder de loep te leggen, en vernieuwend er naar te kijken. Buiten dat heeft ze zich gespecialiseerd in extensions. Ook is ze genomineerd geweest voor de Coiffure Awards..

Joep

Joep werkt bij ons sinds 8 maart 2003. Hij werkt veel mee aan het maken van onze collecties, hij is supergemotiveerd en creatief. Laat je verrassen door zijn inzicht in jouw haar! Joep is verantwoordelijk voor training en opleiding bij Waxx

 Op zaterdag werkt hij als barkeerper bij Café Jeroen! Dus bestel vooral je drankjes bij hem ;-)) !

Jolijn

Jolijn werkt sinds 2000 bij Waxx op de zaterdag. Veelzijdige kapster, zeer creatief en handig met haarstukken. Zelf heeft ze gemiddeld 7 dagen per week ander haar ;-))

Joyce

Joyce werkt sinds januari 2001 bij Waxx. Inmiddels is ze verantwoordelijk voor een deel van de opleidingen voor onze kappers en leerling kappers. Sinds januari 2007 is ze partner bij Waxx en ze heeft reeds 3 nominaties voor de Coiffure Award op zak.

Willy

Willy is begonnen in 1983 als kapper, en heeft in 1988 Waxx Kappers opgericht. Van 1996 tot 2006 was hij dr. Knip voor het meidenblad Fancy. Hij won in 2001 en 2003 de Coiffure Award.

Lisette

Lisette werkt sinds 1996 bij Waxx, echt een die-hard! In 2001 is ze vennoot geworden bij Waxx Partners. Lisette is vooral No nonsense!

Nieck

Nieck werkt bij ons sinds 1 maart 2000, hij is partner geworden in 2006. Nieck houdt van creatief werken, een vakman  pur sang. Erg precies en houdt er van om je haar mooi te stylen.

Sharon

Sharon kwam een week stage lopen op 24 juni 2002, en de rest is geschiedenis. Doorgegroeid naar enthousiast kapper . Sinds 1 september 2007 versterkt Sharon nu het team in Arnhem en is partner geworden in 2010.

Yordy

Yordy werkt bij ons sinds juli 2002. Destijds een carričreswitch gedaan van etaleur/ stylist naar kapper. Zeer creatief persoon. Zijn fotowerk spreekt voor zich: altijd op zoek naar uitdaging en nieuwe vormen. Hij doet ook veel stylingswerk qua interieur en is op dit moment bezig met zijn eigen tassen lijn!!

Jitske

Jitske werkt sinds 1 september 2005 in Apeldoorn. Frisse ideeen en jou droomhaar geven is haar lust en haar leven. sinds 2010 is ze partner geworden! jitske  is verantwoordelijk voor training en opleiding bij Waxx

Maaike

Maaike werkt sinds november 1997 bij Waxx. Begonnen op het Caterplein, en sinds 2000 partner van Waxx. Ze is meerdere malen genomineerd voor de Coiffure Awards. Sinds juli 2006 verzorgt ze de training en opleiding van de leerlingen en stagiares van beide zaken.

Rutger

Rutger heeft september 2006 een carričreswitch gemaakt. Van It-specialist naar kapper!! in 2009 is hij voor het eerst genomineerd voor de coiffure award.

Rosie

Rosie werkt sinds februari 1998 bij Waxx. In 2001 is ze partner van Waxx geworden. Rosie is meerdere malen genomineerd geweest voor de Coiffure Award, met 2x de 2e plaats als hoogste ranking.

Marloes

Zeker niet de mooiste foto van Marloes ;-)). Marloes studeert en werk daarnaast bij ons als assistent oproepkracht in vakantie en de weekenden.

Suzan

Suzan is begonnen als stagiaire in februari 1999. In 2002 is ze partner geworden bij Waxx. Inmiddels is ze eigenaar van Waxx Kappers aan de Koningstraat! The Best!!!

Rick

Rick werkt bij ons sinds 1 april 2007. Daarvoor werkte hij bij een gerenommeerde kapperszaak in Den Bosch. Rick is een hypercreatieve kapper die met ieder haar en ieder mens kan werken en de meest originele en coole kapsels maakt. Rick geeft sinds september 2007 speciale trainingen binnen Waxx en is sinds januari 2008 partner bij Waxx.

Daniëlle

Daniëlle werkt bij Waxx sinds 2007! Veel leuke ideeen, en fantastisch vakwerk! Ben je nog nooit door Daan geknipt! Maak dan snel een afspraak!! ;-))

Sofia

Sofia is onze creatieve en ervaren kapster uit Portugal! Sinds de zomer van 2008 is ze bij ons! Ze heeft de trainingen bij Waxx als een raket doorlopen! Veel gevoel voor het vak!! Vanaf 2010 is ze Partner geworden binnen WaXX. En nog veel belangrijker..... ze heeft besloten in Nederland te blijven! Jippie!! ;-))

Marloes

Marloes werkt bij Waxx sinds 2008, en heeft als specialiteit mannen knippen en vrouwen in de Beverly hills look fohnen!

Harmen

Harmen werkt sinds augustus 2010 als leerling kapper. Hij is super enthousiast, en kan niet wachten tot hij zelfstandig kan werken als kapper. Hij loopt sinds september 2010 mee in het opleidings programma van WaXX